• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در موج چهارم کرونا انجام ‌شد: واکسیناسیون ۱۲۰۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/2/30 |
واکسیناسیون ۱۲۰۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران
در موج چهارم کرونا انجام ‌شد:
واکسیناسیون ۱۲۰۰ دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی ایران
 معاون آموزشی دانشگاه از واکسیناسیون ۱۲۰۰ دانشجوی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر ابولفضل باقری فرد؛ معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران در خصوص فرآیند واکسیناسیون اساتید و دانشجویان گفت: تقریبا همه اعضای هیئت علمی، اینترن ها و رزیدنت های دانشگاه دوز اول واکسن کرونا را دریافت کرده اند.
وی با بیان اینکه دانشجویانی که در بیمارستان ها آموزش می بینند در اولویت دریافت واکسن قرار دارند، افزود:  حدود ۱۲۰۰ نفر از دانشجویان  واجد شرایط در  تمامی رشته های تحصیلی( پزشکی، توانبخشی، پیراپزشکی، پرستاری  و...) را شناسایی شده اند،  که با هماهنگی دانشکده ها، هر روز بین ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر برای تزریق واکسن طبق لیست ارائه شده به درمانگاه دانشگاه مراجعه می کنند.
وی اعلام کرد: در حال حاضر بیش از دو سوم از دانشجویان واکسینه شده اند و  تا پایان اردیبهشت‌ماه برای تمامی دانشجویان که در لیست قرار دارند تزریق انجام می شود.
معاون آموزشی دانشگاه تصریح کرد: در هفته اول خرداد ماه برای دانشجویان جدید که طی ماه های آینده در دانشگاه حضور خواهند داشت، برنامه ریزی شده تا آنها هم سهم واکسن خود را دریافت کنند.
برگزاری کلاس‌های بالینی به صورت حضوری
دکتر باقری فرد در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار کرد: در حال حاضر عمده کلاس‌های آموزشی برای دانشجویان پایه به صورت مجازی تشکیل و کلاس‌های بالینی در بیمارستان ها به صورت حضوری برگزار می شود.
وی گفت:، وقتی فرآیند واکسیناسیون هم به پایان برسد،  کلاس هایی که نیاز به شرکت دانشجو است، حضوری تشکیل می شود ولی کلاسهای مجازی ادامه پیدا  می کند؛ چون که برگزاری کلاس های مجازی کارایی بهتری برای دانشجویان دارد.
دکتر باقری فرد در خصوص زیر ساخت‌های لازم جهت برگزاری دوره مجازی گفت: در برگزاری کلاس های مجازی مشکل عمده ای نداریم.
برگزاری آزمون های دانشگاه به صورت الکترونیک
باقری فرد گفت: درمورد امتحانات باید ذکر کنم که  عمده آزمون های گروه ها  به صورت الکترونیک برگزار می شود.
وی افزود: برگزاری روزانه بین ۲ تا ۳ آزمون در مرکز آزمون الکترونیکی دانشگاه، این امکان را به دانشجویان می دهد که  در دانشگاه حضور داشته باشند و به صورت الکترونیک و با حفظ کامل پروتکل ها در آزمون ها شرکت کنند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی ایران از گسترش مرکز  آزمون الکترونیکی خبر داد و افزود: در ماه آینده با افزایش ظرفیت مرکز آزمون دانشگاه، عمده آزمون ها به صورت حضوری الکترونیکی برگزار می شود.
 پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 1229 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر