• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ تشریح کرد:  ثبت نام از نامزدهای انتخابات نظام پزشکی آغاز شد

| تاریخ ارسال: 1400/2/30 |
 ثبت نام از نامزدهای انتخابات نظام پزشکی آغاز شد
رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ تشریح کرد:
آغاز ثبت نام از نامزدهای انتخابات نظام پزشکی
 ثبت‌نام کاندیداهای انتخابات سازمان نظام‌ پزشکی از امروز سی‌ام اردیبهشت لغایت پنجم خرداد ماه از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه‌زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس هیات اجرایی انتخابات نظام‌ پزشکی تهران بزرگ گفت: جلسه هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام‌پزشکی روز یکشنبه با حضور اعضای هیات نظارت استان تهران برگزار شد و از مجموع ۵۰ نفر از اعضای سازمان نظام‌پزشکی که از سوی دانشگاه های علوم پزشکی  به‌عنوان اعضای کمیته‌ اجرایی معرفی‌شده بودند ۲۵ نفر به صورت عضو اصلی و ۵ نفر عضو علی‌البدل انتخاب شدند که عملیات اجرایی انتخابات را انجام می‌دهند.
وی با بیان اینکه در میان ۱۶ شهرستان استان تهران، ۱۲ شهرستان به‌علاوه تهران بزرگ ستاد انتخاباتی، هیات اجرایی و هیئت نظارت بر انتخابات دارند، افزود: سایر شهرستان‌های استان تهران هم اطلاع‌رسانی انجام خواهد شد و محل ثبت‌نام در شهرستانها که عموماً شبکه‌های بهداشت یا سازمان نظام پزشکی هستند، اعلام می شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران اعلام کرد: مهلت ثبت‌نام نامزدهای انتخابات به‌ هیچ‌ وجه تمدید نخواهد شد چرا که از ششم خرداد بررسی صلاحیت داوطلبان تا روز نوزدهم خردادماه ارزیابی خواهد شد و ۲۰ خرداد ماه اسامی نامزدهای تایید صلاحیت‌شده اعلام می شود. زمان تبلیغات کاندیداها هم از چهاردهم تا ۲۰  تیرماه خواهد بود و بیست و پنجم تیرماه ۱۴۰۰ انتخابات به‌صورت حضوری برگزار می شود.
وی یادآور شد: با توجه به آماده نبودن زیرساخت‌ها و نبود شرایط لازم، ثبت‌نام نامزدها به‌صورت حضوری خواهد بود و فعلا امکان ثبت‌نام آنلاین وجود ندارد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 214 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر