• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بخش های تصویر برداری و دیالیز بیمارستان شهید سلیمانی راه اندازی شد

| تاریخ ارسال: 1400/3/1 |
بخش های تصویر برداری و دیالیز بیمارستان شهید سلیمانی راه اندازی شد

بخش های تصویربرداری و دیالیز بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و مسئولان این شهرستان راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در فاز نهایی بهره برداری از بیمارستان شهید سردار سلیمانی امروز شنبه یکم خرداد ۱۴۰۰ یخش های تصویربرداری و دیالیز این مرکز درمانی تازه تاسیس در شهرستان قدس راه اندازی شد.
سی تی اسکن، دستگاه های او پی جی و سی آرم اتاق عمل و رادیو گرافی پرتابل تجهیزات بخش تصویر برداری بیمارستان شهید سلیمانی را تشکیل می دهند.
بخش دیالیز نیز با ۱۰ تخت و ظرفیت فعالیت چهار شیفت و قابلیت دیالیز یک صد نفر درماه (ماهانه هزار دیالیز) از امروز آماده خدمت رسانی به مردم شهر قدس است.
دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس، دکتر نادر توکلی؛ معاون درمان، دکتر سید احمد احمدی؛ مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار؛ امام جمعه و دکتر لیلا واثقی؛ فرماندار شهر قدس و حسین حق وردی نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی در این آیین حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 275 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر