• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس هیات نظارت بر هشتمین انتخابات نظام پزشکی استان تهران: نامزدهای انتخابات نظام پزشکی، ثبت نام را به روز آخر موکول نکنند

| تاریخ ارسال: 1400/3/1 |
نامزدهای انتخابات نظام پزشکی، ثبت نام را به روز آخر موکول نکنند
رییس هیات نظارت بر هشتمین انتخابات نظام پزشکی استان تهران:
نامزدهای انتخابات نظام پزشکی، ثبت نام را به روز آخر موکول نکنند
رئیس هیات نظارت بر انتخابات نظام‌ پزشکی استان تهران در بازدید از مرکز ثبت نام نامزدهای هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ در دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: نامزدهای انتخابات نظام پزشکی، ثبت نام را به روز آخر موکول نکنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر عباس مسجدی آرانی؛ رئیس هیات نظارت بر انتخابات نظام‌ پزشکی استان تهران شنبه یکم خرداد ۱۴۰۰ از مرکز ثبت نام نامزدهای هشتمین دوره انتخابات نظام پزشکی تهران بزرگ در دانشگاه علوم پزشکی ایران بازدید کرد.
وی در حاشیه این بازدید از همکاران جامعه پزشکی که تصمیم برای کاندیداتوری دارند، خواست که ثبت نام را زودتر انجام دهند و به روزهای آخر موکول نکنند.
ثبت‌نام از نامزدهای هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی از سی‌ام اردیبهشت آغاز شده و تا پنجم خرداد ماه ادامه دارد؛ این انتخابات جمعه بیست و پنجم تیرماه ۱۴۰۰ در سراسر کشور با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار می شود.
نامزدهای این انتخابات در شهر تهران می توانند از ساعت ۸ الی ۱۶ با در دست داشتن اصل و کپی کارت ملی، اصل و کپی شناسنامه  (۲ سری)، ۶ قطعه عکس ۳×۴، اصل و کپی کارت نظام پزشکی، تأییدیه سه سال عضویت در سازمان نظام پزشکی به نشانی اتوبان همت، دانشگاه علوم پزشکی ایران، جنب سالن همایش‌های رازی، سالن ابن سینا مراجعه کنند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 343 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر