• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت عنوان کرد: سامانه ۶۰۷۰؛ زیرساختی مطمئن برای جلوگیری از سردرگمی تهرانی ها

| تاریخ ارسال: 1400/3/3 |
سامانه ۶۰۷۰؛ زیرساختی مطمئن برای جلوگیری از سردرگمی تهرانی ها
معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت عنوان کرد:
سامانه ۶۰۷۰؛ زیرساختی مطمئن برای جلوگیری از سردرگمی تهرانی ها
معاون دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت از عملکرد سامانه ۶۰۷۰ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران تقدیر و گفت: ۶۰۷۰ زیرساختی مطمئن برای جلوگیری از سردرگمی شهروندان تهرانی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر سیما السادات لاری؛ سخنگوی وزارت بهداشت یکشنبه دوم خرداد ۱۴۰۰ در بازدید از سامانه تلفنی ۶۰۷۰ عنوان کرد: در موج چهارم کرونا، آمار بستری بیماران به شدت افزایش پیدا کرد و منحنی بیماری به پیک خود رسید.
وی گفت: این شرایط به ویژه در کلانشهر تهران بسیار چشمگیر بود و باعث سردرگمی بیماران شد؛ لذا با حمایت ستاد کرونای استان تهران و همکاری استانداری تهران، سامانه تلفنی ۶۰۷۰ برای ایجاد آرامش شهروندان و ارجاع مناسب بیماران به بیمارستان ها راه اندازی شد.
دکتر لاری بیان کرد: کارشناسان متخصص و خبره در سامانه ۶۰۷۰ پاسخگوی سوالات مردم هستند تا از طریق ارتباط سریع با بیمارستانها ، فرآیند پذیرش آنها به درستی انجام شود.
سخنگوی وزارت بهداشت از عملکرد سامانه ۶۰۷۰ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی ایران قدردانی و خاطرنشان کرد: ۶۰۷۰ در سایر بحران های احتمالی نیز قابل بهره برداری است.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 1277 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر