• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

نظارت بر عملکرد حوزه های ثبت نام هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی

| تاریخ ارسال: 1400/3/4 |
نظارت بر عملکرد حوزه های ثبت نام هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی
 رئیس ستاد اجرایی هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی ایران و هیئت همراه از حوزه های ثبت نامی در شبکه های بهداشت و درمان پردیس و دماوند بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه : دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس ستاد اجرایی هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی و هیئت همراه روز سه شنبه چهارم خرداد ۱۴۰۰ از محل ثبت نام کاندیداهای هیئت مدیره در شبکه بهداشت و درمان پردیس و دماوند بازدید کردند.
دکتر  محمد بیگدلی؛ عضو ستاد اجرایی انتخابات نظام پزشکی استان تهران در حاشیه این بازدید عنوان کرد: این برنامه با هدف نظارت و  بررسی روند اجرایی ثبت نام کاندیداهای هیئت مدیره هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی صورت گرفت.
وی بیان کرد: خدا را شکر در این دو شبکه، تمامی فرآیندهای ثبت نام از داوطلبان بر اساس آیین نامه ها و بخشنامه های ابلاغی در حال انجام است و همه چیز طبق روال قانونی پیش می رود.
 دکتر بیگدلی، روند ثبت نام کاندیداهای هیئت مدیره هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی در شبکه های بهداشت و درمان پردیس و دماوند را خوب برشمرد و از عملکرد هیئت اجرایی بخاطر ایجاد نظم در انجام کار و ثبت دقیق مستندات داوطلبان قدردانی کرد.
 وی خاطر نشان کرد :آخرین مهلت ثبت نام، ساعت ۱۶ روز چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰ اعلام شده است‌؛ لذا از حوزه های انتخاباتی تقاضا داریم  تا آخر زمان مهلت شده، فرایند قانونی ثبت نام از داوطلبان را انجام دهند.
عضو ستاد اجرایی انتخابات نظام پزشکی ابراز کرد: امیدوارم با هماهنگی و همکاری همه جانبه بتوانیم انتخاباتی شایسته و در خور جمهوری اسلامی ایران برگزار کنیم.
هشتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی، روز جمعه ۲۵  تیر ۱۴۰۰ به طور همزمان در سراسر کشور برگزار خواهد شد و مسئولیت اجرای هشتمین دوره انتخابات از سوی سازمان نظام پزشکی به دانشگاه علوم پزشکی ایران واگذار شده است.

پایان خبر:
ره نورد

دفعات مشاهده: 232 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر