• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

افتتاح مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در مرکز روانپزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/3/5 |
افتتاح مرکز جامع درمان و بازتوانی اعتیاد در مرکز روانپزشکی ایران
مرکز جامع درمان، آموزش، پژوهش و بازتوانی در مرکز روانپزشکی ایران با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه‌زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران چهارشنبه پنجم خرداد ۱۴۰۰ در  مراسم افتتاح این مرکز اظهار کرد: موضوع اعتیاد، آموزش، پژوهش و ارائه خدمات یک موضوع بسیار مهم در مراکز بهداشتی و درمانی است.
وی با اشاره به حمایت بنیاد خیریه فردوس و خیرین سلامت برای راه اندازی این مرکز، افزود: ساختمان ۳۰۰ تختخواب بیمارستان روانپزشکی ایران در حال ساخت است و امیدواریم با همدلی و کمک خیرین به زودی به پایان برسد و مرکز روانپزشکی ایران در فضایی متفاوت به تمام هموطنان در سراسر کشور خدمات خود را ارائه کند.
دکتر امیرعباس کشاورز؛ مدیر عامل مرکز روانپزشکی ایران نیز گفت: این مرکز سالانه حدود ۴ هزار نفر مراجعه کننده دارد که خدمات اعتیاد دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه مرکز جامع درمان، آموزش، پژوهش و بازتوانی اعتیاد با سرمایه گذاری بنیاد خیریه نیکوکاری فردوس و دانشگاه علوم پزشکی ایران به صورت مشترک در فضایی حدود ۳۳۰ متر مربع ساخته شده، افزود: این مرکز علاوه بر اینکه استانداردهای درمانی را دارد، آزمایشگاه اعصاب شناختی، مرکز تحقیقات اعتیاد، مشاوره و روان درمانی، کلینیک و اتاقهای ویزیت در داخل آن پیش بینی نشده است.
مدیر عامل مرکز روانپزشکی ایران گفت: باعث افتخار است که توانستیم با کار گروهی و در مدت زمان نود روز این مرکز را در دانشگاه علوم پزشکی ایران راه انداری کنیم.
پایان خبر
المیرا ترنیان
عکاس: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 268 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر