• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

مدیر عامل بنیاد خیریه فردوس توضیح داد ساخت مرکز بازتوانی اعتیاد با حمایت خیرین سلامت

| تاریخ ارسال: 1400/3/5 |
ساخت مرکز بازتوانی اعتیاد با حمایت خیرین سلامت
مدیر عامل بنیاد خیریه فردوس توضیح داد
ساخت مرکز بازتوانی اعتیاد با حمایت خیرین سلامت
مدیرعامل بنیاد خیریه فردوس توجه به حل مشکلات جامعه را از توفیق های الهی دانست و از حمایت خیرین سلامت برای ساخت مرکز درمان و بازتوانی اعتیاد در دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مسجدی؛ مدیرعامل بنیاد خیریه فردوس در آیین افتتاح مرکز درمان و بازتوانی اعتیاد در مرکز روانپزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات الهی که گاهی نصیب بعضی افراد می شود، این است که در کنار ارائه علم و خدمات درمانی که انجام می دهند، نگاه ویژه هم به مسائل جامعه داشته باشند.
وی با بیان اینکه لطف خداوند شامل حال بنده هم شده و بیش از ۲۷ سال در خدمت تعدادی از خیرین کشور هستم، افزود: بنیاد نیکوکاری فردوس امروز این مرکز را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی ایران قرار داد، تا مکانی آموزشی و پژوهش برای ارائه خدمات درمانی به قشری از جامعه که بیماری روان و مشکل اعتیاد دارند، باشد.
دکتر مسجدی با بیان این موضوع که در هر حوزه ای کار خیر انجام بگیرد، مطلوب و مورد پسند خداوند است؛ خاطر نشان کرد: باعث افتخار است که توانستیم مرکزی برای ارائه خدمات مطلوب در دانشگاه علوم پزشکی ایران با کمک خیرین احداث کنیم.
پایان خبر
المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 245 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر