• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تفاهم برای تامین سرپناه همراهان بیمار

| تاریخ ارسال: 1400/3/12 |
تفاهم برای تامین سرپناه همراهان بیمار

با توجه به تمرکز مراکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی در تهران و چند کلان شهر، مراجعه بیماران و همراهان آنها برای دریافت خدمات درمانی مناسب به این شهرها و اقامت تا اتمام مراحل درمانی، علاوه بر تحمل مشکلات ناشی از بیماری و هزینه های درمان؛ موضوع اقامت آنان نیز باعث دغدغه و نگرانی شده و هزینه های گزافی بر آنها تحمیل می کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با هدف کاهش مشکلات بیماران و دغدغه های همراهان و در جهت رفع مشکلات اسکان آنان با رویکردی علمی، سه شنبه ۱۱ خرداد ماه ۹۹ تفاهم نامه همکاری با حضور معاون درمان و جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی ایران و رییس هیات مدیره موسسه خیریه "رها" به امضا رسید.
بر اساس این تفاهم نامه، موسسه خیریه رها متعهد شد به منظور ساماندهی، افزایش بهره وری و توسعه همراه سراها و بهره گیری از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و خیریه ها در نظام سلامت کشور در تدوین نظام نامه نحوه طراحی و ایجاد همراه سرا در مراکز درمانی مشارکت کرده و به بهسازی و ارتقاء سطح کیفی همراه سراهای موجود و طراحی و احداث همراه سراها بر اساس نیاز مراکز درمانی و بیمارستان ها کمک کند.
همچنین برای بهسازی و توسعه همراه سراها در چارچوب قوانین دانشگاه و اهداف این تفاهم نامه مساعدت و حمایت کند و به افراد نیازمند معرفی شده از سوی مراکز درمانی دانشگاه تسهیلات بدهد.
برآورد شاخص ها و نسبت های مؤثر بر اساس جامعه آماری و همکاری در تولید مقالات علمی و پایان نامه های دانشگاهی در حوزه فعالیت های موسسه رها از دیگر موارد مهم مورد تفاهم بود.
دانشگاه  علوم پزشکی ایران نیز در این تفاهم نامه متعهد شد امکان همکاری و استفاده از ظرفیت های مراکز خدماتی - اقامتی خود را در چهارچوب موضوع این تفاهم نامه فراهم کند و موسسات و مراکز تابعه دانشگاه را تشویق کند تا در قالب مسئولیت های اجتماعی و بر اساس ظرفیت ها، برای برنامه ریزی و همکاری در اجرای مفاد این تفاهم نامه مشارکت کنند.
به گفته کارشناسان، هر بیمار به طور متوسط دو نفر همراه دارد که گاهی هزینه های اقامت همراهان تا چند برابر هزینه های اصلی درمان بیماری است. به نظر می رسد در کنار توجه به توزیع عادلانه مراکز تخصصی و فوق تخصصی در کشور؛ گسترش همراه سراهای خیریه می تواند نقش موثری در کاهش دغدغه ها و هزینه های مردم داشته باشد.
خبر: مجید نظامی
عکس : داوود نجفی

دفعات مشاهده: 382 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر