• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه علوم شناختی تمدید شد ادامه فعالیت کلینیک «مغز و شناخت» برای پنج سال آینده

| تاریخ ارسال: 1400/3/12 |
ادامه فعالیت کلینیک «مغز و شناخت» برای پنج سال آینده
 تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه علوم شناختی تمدید شد
ادامه فعالیت کلینیک «مغز و شناخت» برای پنج سال آینده
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران و موسسه آموزش عالی علوم شناختی برای پنج سال آینده تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر علیرضا مرادی؛ رییس موسسه آموزش عالی علوم شناختی چهارشنبه دوازدهم خرداد ۱۴۰۰ تفاهم نامه ادامه  همکاری دو طرف را با موضوع کلینیک مغز و شناخت امضا کردند.
کلینیک مغز و شناخت در سال ۱۳۹۵ راه اندازی شد و بر اساس تفاهم نامه جدید ارائه خدمات به شهروندان برای پنج سال آینده در این کلینیک ادامه پیدا می کند.
بنابراین گزارش دکتر کمال خرازی؛ رییس شورای راهبردی روابط خارجی کشور و رییس هیات امنای موسسه آموزش عالی علوم شناختی نیز در مراسم امضای تفاهم نامه حضور داشت.
طراحی و تولید شناسنامه­ های خدمت و پروتکل­ها و بسته­ های مداخلات شناختی در زمینه تقویت، بازتوانی و اصلاح کارکردهای شناختی، اجرای کارآزمایی­ های بالینی بر روی بسته­ های خدمات شناختی بومی که به زبان فارسی تولید شده است، ایجاد سامانه ثبت، جمع آوری و تحلیل دادگان عصبی شناختی درباره اختلالات و سلامت مغز، برگزاری دوره­ های آموزشی برای دانشجویان، دستیاران و بالین­گران فعال در حوزه­ خدمات شناختی، توسعه کیفیت ارائه خدمات شناختی به گروه­ های مختلف بیماران و مراجعین و خانواده آنها، توسعه بخش­های خدمات شناختی کلینیک از نظر تخصصی، نیروی انسانی و تجهیزات آن، اطلاع رسانی عمومی در زمینه سلامت ذهن و مغز از طریق شبکه ­های اجتماعی و رسانه­ های گروهی و انجام تحقیقات علمی در زمینه ابعاد مختلف درمان اختلالات روان­شناختی به شیوه­ های شناختی از اهداف برشمرده در این تفاهم نامه است.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 329 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر