• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

به دنبال آتش سوزی در بیمارستان محب کوثر انجام شد بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان محب کوثر

| تاریخ ارسال: 1400/3/18 |
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان محب کوثر
به دنبال آتش سوزی در بیمارستان محب کوثر انجام شد
بازدید رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بیمارستان محب کوثر
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران پس از حادثه آتش سوزی در بیمارستان محب کوثر از این مرکز درمانی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده ضمن بازدید از بخش های آسیب دیده بیمارستان محب کوثر ناشی از آتش سوزی پنح شنبه شب سیزدهم خرداد ۱۴۰۰، با مسئولان و کارکنان این بیمارستان دیدار کرد.
به گفته مسئولان بیمارستان محب کوثر حادثه آتش سوزی به علت اتصال برق سیستم خنک کننده در بخش تصویربرداری رخ داد و در همان ساعات اولیه تیم آتش نشانی، اورژانس تهران و سازمان مدیریت بحران شهرداری در صحنه حضور یافتند و اقدامات لازم توسط نیروهای امدادی انجام شد و در کمتر از ۶ ساعت بیمارستان به حالت اولیه بازگشت.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 378 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر