• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های آسیایی تایمز 2021 اعلام شد صعود ۲۰ پله ای دانشگاه علوم پزشکی ایران در آسیا

| تاریخ ارسال: 1400/3/18 |
صعود ۲۰ پله ای دانشگاه علوم پزشکی ایران در آسیا
جدیدترین رتبه بندی دانشگاه های آسیایی تایمز ۲۰۲۱ اعلام شد
صعود ۲۰ پله ای دانشگاه علوم پزشکی ایران در آسیا
دانشگاه علوم پزشکی ایران با صعود ۲۰ پله ای در جمع دانشگاه های برتر آسیا قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی مقتدائی؛ معاون بین الملل دانشگاه با اعلام این خبر افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران به دنبال کسب رتبه های درخشان بین المللی در رتبه بندی های معتبر جهانی، با ۲۰ پله صعود و کسب رتبه ۱۱۷ در میان  ۵۵۱ دانشگاه از ۳۰ کشور آسیایی در جمع برترین دانشگاه های آسیا قرار گرفت.
وی با تشریح شاخص های رتبه بندی تایمز آسیا تصریح کرد: دانشگاه ها در ۱۳ شاخص مربوط به پنج حوزه آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی رتبه بندی شدند که دانشگاه های سینگ هوا (Tsinghua) و پکن (Peking) از کشور چین رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.
دکتر مقتدایی با اشاره به حضور ۴۷ دانشگاه از کشور ایران در بین دانشگاه های برتر آسیایی افزود: دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن ارتقای رتبه سال گذشته، چهارمین دانشگاه علوم پزشکی و دوازدهمین دانشگاه برتر در میان دانشگاه های کشور شد. بیشترین تعداد شرکت کننده هم به کشور ژاپن با ۱۱۶ دانشگاه اختصاص داشت.
گفتنی است چندی پیش نیز دانشگاه علوم پزشکی ایران، بر اساس رتبه بندی جهانی تأثیر تایمز  ۲۰۲۱ ، با کسب رتبه افتخار آفرین ۳۵ در میان برترین دانشگاه های جهان از نظر کیفیت آموزش و تأمین سلامت و رفاه برای مردم؛ برای سومین سال متوالی برترین و تأثیرگذارترین دانشگاه ایران و خاورمیانه شناخته شد.
پایان خبر
مجید نظامی

دفعات مشاهده: 234 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر