• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

گفتگوی آنلاین دکتر کوهپایه زاده با خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/3/19 |
گفتگوی آنلاین دکتر کوهپایه زاده با خانواده دانشگاه علوم پزشکی ایران
گفتگوی آنلاین اینستاگرامی دکتر کوهپایه زاده با خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده روز چهارشنبه نوزدهم خرداد ۱۴۰۰در ارتباط زنده  اینستاگرامی با خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران گفتگو کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این گفتگوی آنلاین مباحث مهمی از جمله پاسخگویی اجتماعی، اخلاق حرفه ای، پاندمی کرونا و آسیب های این دوران، فرآیند و برنامه زمانی واکسیناسیون در دانشگاه، ارائه آموزش های مجازی و بالینی، زمان بازگشایی کلاس های حضوری، خدمات پشتیبانی رفاهی و رعایت پروتکل های بهداشتی را مطرح کرد و در ادامه به سوال های ارسالی مخاطبان پاسخ داد.
وی با اشاره به مشارکت فعال اعضای دانشگاه در راستای تقویت همکاری های سازنده خاطر نشان کرد: آماده شنیدن نظرات و پیشنهادات همکاران و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی ایران هستم.
گفتگوی آنلاین دکتر جلیل کوهپایه زاده با خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران هر هفته چهارشنبه ها حوالی ساعت ۱۲ ظهر انجام می شود؛ اساتید، دانشجویان و همکاران می توانند نظرات و سوالات خود را طی روزهای هفته در صفحه اینستاگرام دانشگاه به صورت دایرکت ارسال کنند.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 297 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر