• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تعداد بیماران شناسایی شده در کشور از مرز سه میلیون نفر گذشت

| تاریخ ارسال: 1400/3/20 |
تعداد بیماران شناسایی شده در کشور از مرز سه میلیون نفر گذشت
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای اعلام کرد: تا کنون ۴ میلیون و ۲۸۹ هزار و ۳۹۵ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۷۴۲ هزار و ۸۱۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵ میلیون و ۳۲ هزار و ۲۱۲ دُز رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از  وبدا، در این اطلاعیه آمده است؛ از دیروز تا امروز ۲۰ خرداد ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۲ هزار و ۳۹۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۹۱ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و سه هزار و ۱۱۲ نفر رسید.
 در ادامه ذکر شده است که متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۱ هزار و ۶۷۲ نفر رسید.
 در اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت آمده است؛ خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۶۱۲ هزار و ۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند اما سه هزار و ۵۴۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
 مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تا کنون ۲۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۷۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است و در حال حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 177 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر