• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

انجام اولین عمل جراحی فتق دیافراگم در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی

| تاریخ ارسال: 1400/3/20 |
  اولین عمل جراحی فتق دیافراگم در مرکز آموزشی درمانی حمایت مادران شهید اکبر آبادی با موفقیت انجام شد
دیافراگم، عضله بزرگ گنبدی شکلی است که اعضای داخل شکم (معده، روده، طحال و کبد) را از اعضای داخل قفسه سینه (قلب و ریه) جدا می کند. فتق دیافراگم عبارتست از وجود یک حفره (سوراخ) غیرطبیعی در قسمت دیافراگم، ایجاد شدن حفره‌ای در دیوارۀ بین سیستم تنفسی و سیستم گوارشی جنین است که می‌‌تواند برای جنین بسیار خطرناک یا حتی کشنده باشد. در این حالت، روده به ریه فشار وارد می‌کند، در نتیجه ریه به طور طبیعی رشد نمی‌کند و بعد از تولد نوزاد، قادر به عملکرد مناسب نمی‌باشد.
نوزادی که در این مرکز با مشکل فتق دیافراگم سمت چپ و فشار شریان ریوی بالا با عدم تشکیل ریه سمت چپ به دنیا آمده بود توسط دکترسید مهدی نظری هاشمی، فوق تخصص جراحی کودکان در بیمارستان حمایت مادران شهید اکبر آبادی تحت عمل جراحی قرار گرفت.
دکتر سید مهدی نظری هاشمی، ضمن ابراز خرسندی از این موضوع اظهار داشت:خوشبختانه این عمل جراحی با موفقیت انجام شد و هیچ نگرانی در این خصوص وجود ندارد و نوزاد پس از عمل جراحی به بخش NICU( بخش مراقبت های ویژه نوزادان )  منتقل شد و پس از بهبودی با حال عمومی خوب و با تایید سرویس نوزادان و قلب اطفال مرخص گردید.
وی درخاتمه، ضمن ابراز خشنودی از موفقیت این جراحی حساس از اساتید: دکتر مجید اکلملی متخصص بیهوشی  و دکتر ماندانا کشاکی فوق تخصص نوزادان و دیگر پزشکان اطفال و نوزادان این مرکز و پرسنل دلسوزه بخش مراقبت های ویژه نوزادان که در طول این مسیر همراه او بودند، تشکر کرد.

دفعات مشاهده: 120 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر