دسترسی سریع کارکنان

نمایش آمار بازدیدهای پایگاه 208386

نمایش آمار بازدیدهای 24 ساعت گذشته پایگاه: 500

کاربران حاضر در پایگاه: 0

برگزاری اولین کارگروه شهرستانی تبیین رویکردهای جدید جمعیتی توسط شبکه بهداشت و درمان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1393/10/8 |

به همت شبکه بهداشت و درمان بهارستان ،اولین کارگروه شهرستانی تبیین رویکردهای جدید جمعیتی به ریاست معاونت محترم سیاسی انتظامی فرمانداری شهرستان بهارستان در مورخ هفتم دی ماه برگزار شد.
اولین کارگروه شهرستانی تبیین رویکردهای جدید جمعیتی با دستور جلسه «بررسی راهکار های پیاده سازی سیاست های جدید جمعیتی در شهرستان بهارستان» به ریاست جناب آقای طاهری و با حضور دکتر گلشنی مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان و روسای سایر ادارات و ارگانها در محل سالن جلسات فرمانداری در مورخ هفتم دی ماه برگزار شد.
در این کارگروه در ابتدا دکتر گلشنی ضمن تبریک ماه ربیع الاول به ارائه گزارش مقایسه ای آمار جمعیتی ،نرخ باروری ،میزان ازدواج و طلاق و....پرداخته و پس از اشاره به متن سیاست های جمعیتی ابلاغ شده توسط مقام معظم رهبری «مد ظلله الالی » به فصل الخطاب بودن این سیاست تاکید نموده و خاطر نشان کردند که همه دست اندرکاران و مسئولین باید در جهت تنویر افکار عمومی در خصوص تمامی ابعاد این سیاست ها اهتمام ورزند. در ادامه دکتر گلشنی پس از اشاره به برخی از اقدامات صورت پذیرفته در شبکه بهداشت و درمان بهارستان در خصوص پیشنهادات و اولویت های اجرایی این برنامه در سطح منطقه توضیحات مبسوطی را ارائه کردند.
در ادامه معاونت سیاسی انتظامی فرمانداری ضمن تقدیر از فعالیت های شبکه بهداشت ،در خصوص راهکارهای بومی سازی این سیاست ها مطالبی را بیان کردند. این جلسه در پایان و پس از تبادل نظر حاضرین مصوباتی از جمله استفاده از ظرفیت و توان علمی اساتید دانشگاه پیام نور و روحانیت معزز ،برگزاری جلسات هم اندیشی با ادارات اجتماعی و فرهنگی و... داشت.

دفعات مشاهده: 582 بار   |   دفعات چاپ: 122 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر