• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/3/24 |
سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی منصوب شد

دکتر سید بهنام الدین جامعی به عنوان سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه  علوم پزشکی ایران منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، دکتر سید عباس متولیان در حکمی دکتر سید بهنام الدین جامعی را به عنوان سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه منصوب کرد.
در این ابلاغ بهبود دسترسی به منابع الکترونیکی از داخل و خارج دانشگاه برای اعضای هیات علمی و دانشجویان، حفظ و ارتقای جایگاه کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی ایران در بین دانشگاه های کشور، تنوع بخشی و ارتقای کیفیت خدمات کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دانشکده ها و بیمارستان ها، ارتقای کیفی و نمایه سازی مجلات علمی-پژوهشی دانشگاه در نمایه نامه های معتبر بین المللی به عنوان وظایف سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی مطرح شده است.
پایش وضعیت شاخص های علم سنجی دانشگاه و ارائه گزارش های ادواری، بهره برداری بهینه از امکانات کتابخانه مرکزی در دسترسی به اهداف کتابخانه هوشمند و دانشگاه نسل سوم، ارتقای کمی و کیفی انتشارات دانشگاه، ترویج فرهنگ کتابخوانی از طریق برگزاری رویدادهای متنوع، افزایش دانش و مهارت جستجو و بازیابی منابع علمی در اعضای هیات علمی و دانشجویان، گسترش فعالیت مرکز مطالعات مروری منظم و آموزش و به کارگیری کتابداران در تیم های تخصصی نیز از مواردی است که در ابلاغ دکتر جامعی از سوی معاون تحقیقات و فناوری آمده است.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 2527 بار   |   دفعات چاپ: 54 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر