• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

راه اندازی اتوماسیون عملیاتی اورژانس ۱۱۵ و تجمیع مراکز پیام اورژانس های ۱۱۵ در شهریار

| تاریخ ارسال: 1400/3/23 |

مراسم تجمیع مراکز پیام و راه اندازی اتوماسیون عملیاتی اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان شهریار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان شهریار، مراسم راه اندازی اتوماسیون عملیاتی و تجمیع مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان شهریار؛ درتاریخ ۲۲ خرداد ماه مقارن با میلاد حضرت معصومه اطهر (س) باحضور دکتر نوری معاون فنی و عملیات اورژانس کشور؛ دکتر نادر توکلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران؛دکتر امیری مشاور رئیس دانشگاه، دکتر بیطرف مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه ، دکتر ناصح مدیرشبکه بهداشت ودرمان شهریار؛دکتر دمیریان مدیر شبکه بهداشت و درمان بهارستان، دکتر عسکری مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان ملارد و دکتر هادی منجیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شهریاردر در شبکه بهداشت ودرمان شهریار برگزارشد .
این مراسم با بیان خیر مقدم و تبریک میلاد با سعادت حضرت معصومه (س) توسط دکتر ناصح مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار آغاز گردید، وی گزارشی درخصوص عملکرد حوزه  اورژانس ۱۱۵ شهرستان شهریار؛ شرایط موجود و چالش ها ومشکلات پیش رو ارائه نمود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار؛ ضمن قدردانی از مساعدت رئیس دانشگاه؛ معاون درمان و همچنین رئیس سازمان اورژانس کشور درخصوص استقرار سامانه هوشمند اتوماسیون پیش بیمارستانی؛ تصریح نمود این سامانه با دارا بودن مزیت های اساسی از جمله مدیریت بهینه منابع و امکانات؛ امکان نظارت کامل و آنلاین بر فعالیت پایگاههای اورژانس؛ کاهش هزینه های جاری؛ ارتقاء بهره وری و رضایتمندی پرسنل و خدمت گیرندگان و مدجویان راهکاری بسیار موثر و کارآمد، برای ارتقاء پوشش خدمات حوزه فوریت های پیش بیمارستانی می باشد.
دکتر توکلی معاون درمان دانشگاه ضمن ارائه شرح مفصلی از مزایای این سامانه هوشمند از جمله فراهم بودن داشبورد نظارتی آنلاین و امکان مدیریت در سطوح مختلف و امکان گزارش گیری در طیف های گسترده؛ استقرار این سامانه را عاملی مهمی در مدیریت بهینه و به هنگام منابع و ارتقاء کمی و کیفی خدمات معرفی نمود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان شهریار ؛ موقعیت خاص جغرافیایی شهرستان و بافت متراکم  جمعیتی شهرستان شهریار را عاملی برای توجه ویژه به خدمات پیش بیمارستانی اعلام نمود.
معاون فنی و عملیات اورژانس کشور نیز با اشاره به مزایای گسترده سامانه آسایار؛ بر امکان نظارت های چند لایه ای بر فرآیندهای ارائه خدمت در حوزه فوریت های پزشکی  از جمله امکان پایش لحظه ای حرکت  آمبولانس ها در مسیر مأموریت و مشخص شدن نقاط مشکل زا و ... ؛ تأکید نمودند این سیستم امکان کنترل کیفی همه جانبه خدمات را فراهم می نماید.
لازم به ذکر است با استقرار این سامانه پایگاه های اورژانس ۱۱۵ شهرستان های شهریار ؛ ملارد، رباط کریم و بهارستان با مدیریت مرکز پیام تجمیعی که در شهرستان شهریار مستقر می باشد فعالیت می نمایند.
جمعیت شهرستان های مذکور حدود ۱.۶۵۰.۰۰۰ می باشد که با تجمیع امکانات و تجهیزات و منابع انسانی پایگاه های اورژانس ۴ شهرستان مذکور،در مجموع ۳۹ پایگاه اورژانس ؛ ۵۸آمبولانس و ۳۶۷ تکنسین فوریت های پزشکی؛ با هدایت مرکز پیام شهرستان شهریارنسبت به ارائه خدمات فوریت های پزشکی به شهروندان اقدام می نمایند.

دفعات مشاهده: 161 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر