• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

بیمارستان فیروزآبادی یکی از نمادهای فرهنگ وقف است

| تاریخ ارسال: 1400/3/27 |
بیمارستان فیروزآبادی یکی از نمادهای فرهنگ وقف است
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با اشاره به  ساخت بیمارستان فیروزآبادی در سال ۱۳۱۳ به همت مرحوم آیت اله فیروزآبادی و از محل حقوق نمایندگی ایشان در مجلس ملی، خاطرنشان کرد: این مرکز درمانی یکی از نمادهای فرهنگ وقف در کشور است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان خدمات بسیار ارزشمندی در طول این زمان به مردم جنوب شهر تهران ارائه کرده، افزود: پروژه ای که امروز به بهره برداری رسید در سال ۱۳۸۶ شروع شد و در سال ۱۳۹۴ حدود ۳۵ درصد در حد اسکلت پیشرفت فیزیکی داشت.
دکتر تقوی نژاد گفت: از سال ۱۳۹۴ دانشگاه علوم پزشکی ایران این پروژه را در اختیار گرفت و با یک حرکت جهادی توانست آن را آماده بهره برداری کند.

دفعات مشاهده: 286 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر