• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

افتتاح اتاق سرور جدید بیمارستان شهدای هفتم تیر

| تاریخ ارسال: 1400/4/13 |
افتتاح اتاق سرور جدید بیمارستان شهدای هفتم تیر
 به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهدای هفتم تیر؛ روزسه شنبه ۸تیرماه۱۴۰۰  با حضور دکتر توکلی معاون درمان و دکترطهرانی مدیرفناوری اطلاعات دانشگاه ایران اتاق سرور واحد انفورماتیک بیمارستان پس از اعمال تغییرات اساسی ، ارتقاء و استانداردسازی مورد بهره برداری قرارگرفت.
در راستای ارتقای کمی و کیفی شبکه تبادل اطلاعات مرکز و افزایش ضریب امنیت اطلاعات، پروژه بازسازی و بهسازی واحد انفورماتیک مرکز با پیگیری مسئولین بیمارستان در دستور کار قرار گرفت و اتاق سرور بیمارستان در فضای جدید با رعایت تمامی موازین استانداردسازی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.
گفتنی است، استانداردسازی سِرور مرکز شامل بهسازی کف، سقف و دیوارهای اتاق سرور، نصب UPS، درب ضدحریق و ضدسرقت، سیستم اعلان و اطفاء حریق، بهسازی کابل کشی، و به روز نمودن سیستم ها می شود.

دفعات مشاهده: 1195 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر