• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران: تنها  گروه دارای فلوشیپ روانپزشکی سالمندی درکشور

| تاریخ ارسال: 1400/4/20 |
تنها  گروه دارای فلوشیپ روانپزشکی سالمندی درکشور
گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران:
تنها  گروه دارای فلوشیپ روانپزشکی سالمندی درکشور

نمونه آموزشی در جشنواره وثوق سال ۱۳۹۷، اساتید برگزیده در جشنواره‌های پروفسور وثوق،دریافت جایزه کتاب برتر پزشکی کشور  از رئیس جمهور (کتاب طب خواب تالیف دکتر میرفرهاد قلعه‌بندی) از افتخارات گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران است.
دکتر مهرداد افتخار استاد و مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه ایران با۲۲ سال سابقه عضویت وفعالیت درخشان در گروه روانپزشکی و مدیر برنامه فلوشیپ روان‌درمانی، درگفتگو با واحد روابط عمومی دانشکده پزشکی درخصوص شاخصه های مهم گروه درامر آموزش و پژوهش توضیحاتی ارائه دادند که به شرح زیر است :
دکتر افتخار با اشاره به اینکه این گروه تنها گروه روانپزشکی درکشور است که فلوشیپ روانپزشکی سالمندی ارائه می کند گفت: این گروه یکی از گروه‌های برتر روان‌پزشکی کشور است که در بسیاری از دوره‌های بورد حائز رتبه شده است.
مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران، برگزاری دوره‌های فلوشیپ روان‌درمانی- فلوشیپ سایکوسوماتیک- فلوشیپ طب خواب- فلوشیپ روان‌پزشکی سالمندی را از دیگر محورهای مهم فعالیت این گروه دانست.
وی ادامه داد: این گروه به عنوان گروه نمونه آموزشی در جشنواره وثوق سال  ۱۳۹۷شناخته شد و سالها است که اساتید برگزیده در جشنواره‌های پروفسوروثوق داشته است ، همچنین دریافت جایزه کتاب برتر پزشکی کشور از ریاست جمهوری (کتاب طب خواب تالیف دکتر میرفرهاد قلعه‌بندی) از افتخارات ارزشمند گروه روانپزشکی است.
او درخصوص تعداد دانشجویان حاضر در گروه بیان کرد:  تعداد۸۰ نفر دستیارتخصصی رشته روان‌پزشکی و۹نفردستیار فلوشیپ‌های روان‌درمانی- فلوشیپ سایکوسوماتیک- فلوشیپ طب خواب و فلوشیپ روان‌پزشکی سالمندی  درگروه مشغول به کسب علم هستند.
استاد دانشگاه ایران در زمینه  اهداف استراتژیک گروه اظهار کرد: این اهداف بصورت سالیانه مورد بازبینی قرار می‌گیرد. از جمله این اهداف ، ‌مذاکره برای راه‌اندازی بخش روانپزشکی و سایکوسوماتیک و نوروسایکیاتری در بیمارستان های طبی عمومی  همچنین تقویت همکاری‌های آموزشی بین‌رشته‌ای و توسعه زیرساخت‏های آموزشی در راستای حرکت به سوی دانشگاه نسل سوم می باشد.
دکتر افتخاردرخصوص فعالیت مشترک با دیگر گروه‌هاتصریح کرد: با گروه نوروساینس فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مشترک وجود دارد. همچنین در گروه نوروسایکیاتری همکاری مشترک با گروه نورولوژی و جراحی اعصاب درحال انجام است.
او با تاکید بر ارتقاء رفتار حرفه ای گفت: در راستای ارتقاء رفتار حرفه‌ای از ۲ سال پیش برنامه Mentorship گروهی به طور هفتگی برگزار می‌شود .
مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه ایران روند ارزیابی اعضاء هیئت علمی در سامانه طبیب را مناسب دانست و افزود: برای ایجاد انگیزه و ارتقاء  همه جانبه اعضاء هیئت علمی لازم است بسته کافی و مناسب فراهم شود و موانع رشد یا بوروکراسی زیاد، برداشته شود،زیرا افزایش رفاه و آسایش اعضاء هیئت علمی از جنبه‌های مختلف می‌تواند منجر به احساس Well-Being بهتر و کارآیی آن‌ها شود.
استاد دانشگاه ایران درزمینه فعالیتهای پژوهشی صورت گرفته در پاندمی کرونا چنین گفت : تحقیقات زیادی در گروه روان‌پزشکی راجع به پاندمی کووید- ۱۹ انجام شده است و دکتر محمدرضا شالبافان؛ عضو هیئت علمی گروه روان‌پزشکی در روز پژوهش جایزه پژوهشگر برتر، برای داشتن بیشترین مقاله راجع به کووید- ۱۹ را دریافت کرده‌اند.
دکتر افتخار در پایان دانشجویان و علاقه مندان به این رشته را مخاطب قرار داد و گفت: روان‌پزشکی یکی از رشته‌های پزشکی است که بیشترین سرعت رشد را دارد و هم اکنون زیرشاخه‌های زیادی دارد که علاقمندان می‌توانند در هر کدام از آن ها برحسب علاقه  به تحصیل  پژوهش بپردازند.

پایان گفتگو:
مرجان خرم

دفعات مشاهده: 617 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر