• آموزش
  • پیوندهای مفید

مسابقه نقاشی با موضوع عید سعید غدیر خم، ویژه کودکان کارکنان دانشکده پزشکی

| تاریخ ارسال: 1400/5/6 |

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی: در راستای آشنایی کودکان کارکنان دانشکده پزشکی با واقعه مهم غدیر خم و در آستانه فرا رسیدن این روز فرخنده و ایجاد رقابت سالم بین کودکان، مسابقه نقاشی ویژه کودکان با موضوع عید سعید غدیر خم برگزار می شود.

دکتر لبافی نژاد،معاون دانشجویی و فرهنگی  دانشکده  پزشکی  در این راستا گفت: با توجه به شرایط حاضر جهت جلوگیری از انتشار ویروس کرونا و عدم تجمع ،کارکنان میتوانند نقاشی فرزندان خود را به واحد روابط عمومی دانشکده ، واقع در طبقه سوم اتاق ۴۳۷ خانم خرم ارسال نمایند.همچنین کودکان و نوجوانان زیر ۱۵ سال می توانند در این مسابقه شرکت کنند.
وی با اشاره به اینکه به ۱۰نفراز برترین ها جوایزی  اهدا خواهد شد، اظهار کرد: مهلت ارسال آثار ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ خواهد بود.

دفعات مشاهده: 92 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر