دسترسی سریع کارکنان

کاربران حاضر در پایگاه: 2

آغاز تزریق واکسن به آتش نشانان شهرستان بهارستان

| تاریخ ارسال: 1400/5/5 |
همزمان باگسترش انجام واکسیناسیون کووید ۱۹ برای گروههای هدف، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان از آغاز تزریق واکسن کرونا به آتش نشانان شهرستان خبر داد.

دکتر دانوش دمیریان اظهار داشت:
اتش نشانان به واسطه نوع شغل خود گروه آسیب پذیری هستند.
وی ادامه داد: آتش نشانان به واسطه نوع شغل خود مجبور هستند با یکدیگر زندگی کنند و حضور در حوادث، امداد رسانی به شهروندان در موارد متفاوت و عدم امکان دورکاری از عواملی است که امکان ابتلای آن ها به ویروس کرونا را افزایش می دهد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهارستان گفت: از امروز واکسیناسیون آتش نشانان آغاز می شود
آتش نشانان خدوم شاغل در شهرداری ها تابعه شهرستان می توانند ضمن معرفی شهرداری همراه با کارت ملی خود با مراجعه به مراکز تزریق واکسن، واکسن دریافت نمایند.
با برنامه ریزی صورت گرفته کل آتش نشانان شهرستان بهارستان بر علیه کووید۱۹ واکسینه خواهند شد.
دکتر دمیریان بیان کرد: نیرو‌های آتش‌نشان از روز‌های ابتدایی شیوع ویروس کرونا در کشور، با ضدعفونی سطح شهر به کمک حافظان و مدافعان سلامت آمدند تا نقش مؤثری را در راه ریشه‌کن شدن این ویروس منحوس داشته باشند.

دفعات مشاهده: 51 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر