• آموزش

کاربران حاضر در پایگاه: 4

تاری دید ناگهانی در یک یا دو چشم ، یک اورژانس چشم است

| تاریخ ارسال: 1400/5/6 |
تاری دید در یک چشم یا هر دو چشم اگر به صورت ناگهانی ایجاد شده باشد به صورت بالقوه یک اورژانس چشم محسوب می شود و معمولا نشانگر اختلالات و بیماریهای خطرناک تهدید کننده جان انسان می باشد. این نوع تاری دید که می تواند کاملا بدون درد و اذیت نیز رخ بدهد ممکن است چند ثانیه یا چند دقیقه طول بکشد یا حتی به طور طولانی مدت رخ بدهد. در خیلی از موارد زنگ خطری برای مشکلات عروقی و خونرسانی مغزی و چشمی می باشد که در برخی موارد مانند التهاب شریانهای مغزی یا لخته های خونی مغز می تواند خطرناک باشد. هر فردی که اخیرا و به طور ناگهانی دچار تاری دید حتی به صورت گذرا در چشم شده باشد حتما باید در اولین فرصت  یک معاینه کامل جهت بررسی سلامت چشمی و بینایی و حتی سلامتی عمومی انجام دهد. طبعا هر گونه تاخیر و سهل انگاری در برخی موارد ممکن است در نهایت منجر به سکته مغزی یا مرگ بشود.
نویسنده: دکتر امیر اسهرلوس، مدیر گروه اپتومتری دانشگاه علوم پزشکی ایران

دفعات مشاهده: 99 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر