• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

جشن بزرگ عید الله اکبر ، عید غدیر خم

| تاریخ ارسال: 1400/5/6 |
جشن بزرگ عید الله اکبر ، عید غدیر خم
به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه؛ به مناسبت هجدهم ذی الحجه، عید سعید غدیر خم، مراسم جشنی با حضور دانشگاهیان دانشگاه در کنار مزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد
این مراسم که با حضور رییس دانشگاه ، مسولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیران و کارکنان دانشگاه برگزار شد؛ پس از تلاوت قرآن مجید، کارکنان دانشگاه همنوا با مداح اهل بیت عصمت و طهارت ( ع ) سیدمحمدرضا میری به قرائت زیارت امین الله پرداختند.
 دکتر کوهپایه زاده ریاست دانشگاه ضمن تبریک عید بزرگ و سعید غدیر خم به کارکنان دانشگاه ، در خصوص اهمیت این روز بزرگ در دنیای اسلام اشاره کرد.
وی همچنین با توجه به شرایط حاکم بر کشور در خصوص واکسیناسیون گزارشی ارائه و از تمامی همکاران که در این امر مهم زحمت می کشند، از قبیل کادر درمان، همکاران معاونت بهداشتی و مجموعه حراست تشکر کرد.
 وی در پایان از دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری که در برپایی این برنامه زحمت کشیدند نیز قدردانی کرد
سپس مداح اهل بیت مصطفی کرمی در مدح مولی الموحدین، امیرالمومنین حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام به مداحی و مولودی خوانی پرداخت.
در پایان نیز از مهمانان امیر المومنین حضرت علی علیه السلام پذیرایی به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 413 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر