• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

ارزیابی استاندارد در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/5/17 |
ارزیابی استاندارد در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران
دکتر علی اکبر حق دوست؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیین افتتاح فاز دوم مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: این مرکز کمکی بزرگ برای برگزاری آزمون های استاندارد در شهر تهران است.
وی خاطر نشان کرد: کرونا با وجود تلخی های فراوانی که برای جامعه ایجاد کرد، موجب شد تا به فضای مجازی برای آموزش و ارزیابی دانشجویان به صورت الکترونیک توجه بیشتری شود.
فاز دوم مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران با ۱۵۰ صندلی یکشنبه هفدهم مرداد ۱۴۰۰ با حضور معاون آموزشی وزارت بهداشت، دکتر سعید هاشمی نظری؛ رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی و رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران افتتاح شد.
خبرنگار: مجید نظامی/ تصویربردار: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 293 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر