• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

استفاده از روش های نوین ارزیابی در آزمون های الکترونیک

| تاریخ ارسال: 1400/5/17 |
استفاده از روش های نوین ارزیابی در آزمون های الکترونیک
دکتر سعید هاشمی نظری؛ رییس مرکز سنجش آموزش پزشکی در آیین افتتاح فاز دوم مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بسیاری از روش های نوین ارزیابی در آزمون های سنتی و کاغذی قابل اجرا نیستند.
وی با اشاره به کاهش هزینه و افزایش سرعت در برگزاری و تصحیح آزمون های الکترونیک، افزود: یکی از مشکلات ما در برگزاری آزمون های ملی به صورت الکترونیک، تعداد کم صندلی است.
دکتر هاشمی خاطر نشان کرد: با توجه به تعداد زیاد دانشجو در تهران، وقتی تعداد صندلی های آزمون الکترونیک در این استان کم باشد، در واقع این محدودیت برای کل کشور است.
وی گفت: با افزایش صندلی آزمون الکترونیک در دانشگاه علوم  پزشکی ایران و سایر دانشگاه ها امکان برگزاری آزمون ها به جای چند نوبت در یک نوبت فراهم می شود.
خبرنگار: مجید نظامی/ تصویربردار: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 307 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر