• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

دکتر محمد مخبر عضو هیات امنای دانشگاه بعنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/5/17 |
دکتر محمد مخبر عضو هیات امنای دانشگاه بعنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب شد
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور، طی حکمی دکتر محمد مخبر را به عنوان معاون اول رئیس جمهور منصوب کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمد مخبر که با حکم رهبر معظم انقلاب از سال ۱۳۸۶ ریاست ستاد اجرایی فرمان امام را برعهده داشته، دارای مدرک دکتری حقوق بین‌الملل است.
وی متولد دزفول و دارای سوابق و فعالیت‌های انقلابی در دوران طاغوت و سوابق مدیریتی پس از پیروزی انقلاب است؛ مسئول بهداری سپاه دزفول در زمان جنگ، مدیرعامل مخابرات دزفول، معاون استانداری خوزستان، معاون بازرگانی بنیاد مستضعفان بوده و از سال ۱۳۸۶ تاکنون نیز ریاست ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) را برعهده داشته ‌است.
از جمله اقدامات وی در ستاد اجرایی فرمان امام(ره) می توان به تاسیس بنیاد برکت، بنیاد احسان، موسسه دانش بنیان برکت، گروه توسعه اقتصادی تدبیر، راه اندازی قرارگاه محرومیت زدایی و پیشرفت در مسیر خدمت به محرومان و مستضعفین و تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا (کوو ایران برکت) اشاره کرد.

دفعات مشاهده: 1346 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر