• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

واکسیناسیون کامل بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه ایران

| تاریخ ارسال: 1400/5/19 |
واکسیناسیون کامل بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه ایران
رییس مرکز اداره سلامت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران از تزریق ۳۶۸۸ دز واکسن تزریقی برای دانشجویان و واکسیناسیون کامل بیش از ۱۵۰۰ دانشجو این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طاهره ناصری پور؛ رییس مرکز اداره سلامت دانشجویی در خصوص آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان، کارمندان و اعضای هیأت علمی دانشگاه اظهار کرد: واکسیناسیون کرونا از اواخر فروردین ماه ۱۴۰۰ برای دانشجویان، کارمندان و اعضاء هیات علمی در دانشگاه آغاز شد.
وی با بیان این مطلب که تقسیم و اولویت بندی دانشجویان برای تزریق واکسن در معاونت آموزشی دانشگاه انجام شده، افزود: از ۲۱۰۰ دانشجوی معرفی شده تا کنون برای تمامی افراد واکسن نوبت اول تزریق شده و ۷۵ درصد نیز هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده اند.
دکتر ناصری پور در پاسخ به این سوال که چه واکسن هایی به دانشجویان تزریق شده است، گفت: تا کنون واکسن های مورد استفاده  آسترازینکا و سینوفارم بوده است.
وی با اشاره به اینکه تقسیم بندی کارکنان و اعضای هیات علمی ستاد دانشگاه، نیز در  معاونت توسعه و مدیریت منابع انجام شده، افزود: از واکسن های تزریق شده برای کارکنان دانشگاه، بالغ بر ۹۵ درصد دز اول و دوم واکسن دریافت کرده اند. پنج درصد باقیمانده افرادی هستند که تقاضای واکسن ایرانی داشتند. به محض دریافت واکسن کووبرکت برای این عزیزان واکسیناسیون انجام خواهد شد.
رییس مرکز اداره سلامت دانشجویی در پایان گفت: واکسیناسیون دانشجویان همچنان ادامه دارد و هفته آینده با توجه به تقسیم بندی معاونت آموزشی انجام می شود.
پایان خبر
المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 949 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر