• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

موفقیت دانشجویان دانشگاه ایران در دوازدهمین جشنواره «تیتر۱۲»

| تاریخ ارسال: 1400/5/20 |
موفقیت دانشجویان دانشگاه ایران در دوازدهمین جشنواره «تیتر۱۲»
دانشجوی پزشکی دانشگاه ایران در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» در رسته مقالات علمی تخصصی علوم پزشکی مقام اول را کسب کرد. همچنین نشریه زی با مدیر مسئولی وی نیز مقام نخست نشریات برتر علوم پزشکی را به خود اختصاص داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه و به نقل از مفدا ایران؛ در اولین روز اختتامیه دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر ۱۲» که در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، برگزیدگان بخش «آثار برگزیده»  شامل ۲۶ رسته معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این جشنواره که به صورت نیمه‌حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تهران و برخی از دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد، مهدی باسخواه؛ مدیر مسئول نشریه دانشجویی زی از دانشگاه علوم پزشکی ایران در بخش آثار برگزیده رسته مقاله علمی تخصصی علوم پزشکی، موفق به کسب رتبه اول این رسته شد.
این دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران با مقاله‌ای با عنوان " او را به زندگی برگردان!" توانست حائز این رتبه شود.
همچنین نشریه زی به مدیر مسئولی مهدی باسخواه در بخش نشریات برتر این جشنواره کشوری نیز حائز کسب رتبه اول شده و ایشان جایزه خود را در دومین روز از مراسم اختتامیه از دست مسئولین برگزاری دریافت کرد. این نخستین باری است که نشریات دانشگاه علوم پزشکی ایران در جشنواره تیتر، موفق به کسب رتبه می‌شوند.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران کسب این مقام را به ایشان تبریک گفته و موفقیتی روزافزون را برای این دانشجوی پرتلاش و تیم توانمند نشریه زی از خداوند متعال خواستار است.
امید است در دوره‌های پیش‌رو شاهد پیشرفت‌های چشمگیر دانشجویان عرصه قلم دانشگاه ایران در سطوح مختلف علمی - خبری باشیم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 353 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر