• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود اجرای فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس در مرکز واکسیناسیون ایران مال

| تاریخ ارسال: 1400/5/21 |
اجرای فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس در مرکز واکسیناسیون ایران مال
با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود
اجرای فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس در مرکز واکسیناسیون ایران مال
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی از اجرای فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز  تجمیعی واکسیناسیون ایران مال خبر داد.
دکتر علی اسحاقی؛ رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه علوم پزشکی ایران عنوان کرد:  با توجه به اتمام فاز دوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس انستیتو رازی و ارسال گزارش فاز دوم به سازمان غذا و دارو در انتظار ابلاغ پروتکل‌ها و دریافت مجوز برای شروع فاز سوم بالینی هستیم .
وی با بیان اینکه از هفته اول شهریورماه وارد فاز سوم کارآزمایی بالینی می شویم، افزود: با توجه به شرایط حاد، چهل هزار داوطلب برای فاز سوم کارآزمایی بالینی در نظر گرفتیم؛ لذا مرکز واکسیناسیون ایران مال یکی از سایت هایی است  که برای تزریق واکسن این حجم داوطلب مشخص شده است .
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی ضمن تقدیر از حمایت رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: فاز یک و‌ دو‌ کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس در مجتمع بیمارستانی حضرت رسول (ص) انجام شد.
وی افزود: فاز اول در اسفند ۱۳۹۹ با ۱۳۳داوطلب که در این مرحله دوز موثر واکسن مشخص شد  و فاز دوم در خرداد ۱۴۰۰  با حضور ۵۰۰ نفر انجام شد که بر اساس آنالیز تیم کارآزمایی بالینی، نتایج آن رضایت بخش است.
دکتر اسحاقی تصریح کرد: داوطلبان برای فاز سوم کارآزمایی بالینی محدودیت خاصی ندارند، فقط قبل از تزریق توسط تیم پزشکی معاینه می شوند و اینکه باید دارای شرط سنی ۱۸ سال به بالا باشند .
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اعلام کرد: در صورت پیشرفت ۳۵درصد از فاز سوم کارآزمایی بالینی و کسب نتایج رضایت بخش می توانیم،  مجوز  مصرف اضطراری را از سازمان غذا و دارو دریافت و هر چه سریعتر هموطنان را واکسینه کنیم.
  به منظور بررسی شرایط  اجرای فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس؛ بازدید مشترک مسئولان علوم پزشکی ایران و انستیتو رازی، روز چهارشنبه بیستم مرداد ۱۴۰۰ از مرکز تجمیعی واکسیناسیون ایران مال انجام گرفت.
پایان خبر
 ره نورد

دفعات مشاهده: 683 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر