• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد ثبت رکورد ۵۱ هزار دوز تزریق واکسن کرونا در ۲۴ ساعته گذشته

| تاریخ ارسال: 1400/5/24 |
ثبت رکورد ۵۱ هزار دوز تزریق واکسن کرونا در ۲۴ ساعته گذشته
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد
ثبت رکورد ۵۱ هزار دوز تزریق واکسن کرونا در ۲۴ ساعته گذشته
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران از تزریق ۵۱ هزار دوز واکسن کرونا در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
دکتر بابک عشرتی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به جمعیت بالای پنج میلیون نفری تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه، گفت: دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق شد در روز گذشته به هدف تعیین شده خود یعنی واکسیناسیون روزانه یک درصد این جمعیت برسد.
وی با بیان اینکه ادامه این روند منوط به تامین واکسن از سوی وزارت بهداشت است، افزود: در محدوده دانشگاه علوم پزشکی تا کنون چهل مرکز تجمیعی واکسیناسیون راه اندازی شده اند که هر کدام با ظرفیت حداکثری در حال ارائه خدمت به شهروندان هستند.
دکتر عشرتی گفت: در نظر داریم با همکاری سایر دستگاه های اجرایی و نظامی، نیروی انسانی و شیفت های کاری در مراکز واکسیناسیون را افزایش دهیم و همزمان نیز برای راه اندازی مراکز جدید اقدام کنیم.
پایان خبر
حسین دزفولی

دفعات مشاهده: 334 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر