• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در نشست مشترک با معاون سپاه محمد رسول الله بررسی شد بهره مندی از ظرفیت سپاه برای افزایش بهره وری در مراکز واکسیناسیون تهران

| تاریخ ارسال: 1400/5/25 |
بهره مندی از ظرفیت سپاه برای افزایش بهره وری در مراکز واکسیناسیون تهران
در نشست مشترک با معاون سپاه محمد رسول الله بررسی شد
بهره مندی از ظرفیت سپاه برای افزایش بهره وری در مراکز واکسیناسیون تهران
چگونگی بهره مندی از ظرفیت سپاه در تهران بزرگ در نشست مشترک با معاون اقشار سپاه محمد رسول الله برای افزایش بهره وری در مراکز واکسیناسیون تجمیعی کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران یکشنبه بیست و چهارم مرداد ۱۴۰۰ در نشست مشترک با سروار محمود حسینی؛ معاون اقشار سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ اظهار کرد: تقویت نیروی انسانی و افزایش شیفت های کاری در مراکز تجمیعی واکسناسیون باید در اولویت قرار گیرد و بعد از آن به دنبال اضافه کردن مراکز دیگر باشیم.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران با ظرفیت موجود به تزریق روزانه ۵۰ هزار دوز در روز رسیده، افزود: هنوز ظرفیت خالی در چهل مرکز تجمیعی راه اندازی شده در محدوده این دانشگاه وجود دارد که با همکاری دستگاه های اجرایی دیگر همچون سپاه می توان از آن نیز بهره برد.
دکتر کوهپایه زاده در بخش دیگری بر اهمیت تقویت بخش نظارتی در قالب طرح شهید سلیمانی تاکید کرد و گفت: با آموزش افراد داوطلب می توان بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی در محیط های عمومی نظارت کرد تا با افزایش میزان رعایت این دستورالعمل ها شاهد کاهش گردش ویروس در  جامعه شویم.
سردار محمود حسینی؛ معاون اقشار سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ نیز گفت: فرماندهان نواحی سپاه در غرب و شمالعرب تهران آمادگی کامل برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی را دارند.
وی با بیان اینکه اولویت باید افزایش بهره وری در مراکز واکسیناسیون موجود باشد، افزود: همزمان نیز برای راه اندازی مراکز جدید واکسیناسیون تلاش می کنیم.
دکتر بابک عشرتی؛ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست گفت: بیست و سه مرکز واکسیناسیون در غرب و شمالغرب تهران قرار دارند که برای افزایش بهره وری نیازمند تقویت نیروی انسانی هستند.
وی افزود: این مراکز برای ارائه خدمت در ساعت های طولانی تر نیاز به پزشک، واکسیناتور، ثبت نام کننده، ناظر و نیرو خدماتی دارند.
دکتر عشرتی خاطرنشان کرد: مرکز واکسیناسیون ایران مال هنوز جای خالی دارد و با افزایش نیروی انسانی می توان از این مرکز بهره بیشتری برد.
پایان خبر
حسین دزفولی
عکاس: حسن شیروانی

دفعات مشاهده: 434 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر