• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران: بیمارستان رباط کریم از مراکز پیشرو در درمان بیماران کرونایی است

| تاریخ ارسال: 1400/5/26 |
بیمارستان رباط کریم از مراکز پیشرو در درمان بیماران کرونایی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران:
بیمارستان رباط کریم از مراکز پیشرو در درمان بیماران کرونایی است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان رباط کریم از مراکز پیشرو در درمان بیماران کرونایی است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جلیل کوهپایه زاده بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از بخش‌های اورژانس و بخش‌های کرونایی، بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) رباط کریم با اشاره به اینکه بیمارستان رباط کریم در مداوا و بهبود بیماران کرونایی موفق عمل کرده است، گفت: خوشبختانه با تلاش کادر درمان و فراهم ساختن تجهیزات درمانی و بهره برداری از ساختمان‌های جدید و افزودن تخت‌های این بیمارستان، بیماران به خوبی تحت درمان قرار می‌گیرند.
وی افزود: بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) رباط کریم با ساخت و تجهیز دستگاه‌های اکسیژن ساز و افزوده شدن تخت‌های خود و بهره برداری از ساختمان‌های جدید درمانی، یکی از مراکز پیشرو در درمان بیماران کرونایی است.
وی گفت: در این مرکز مداوای مجروحان حوادث جاده‌ای غرب تهران نیز پوشش داده می‌شود.

پایان خبر
منبع: خبرگزاری مهر

دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر