• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

با توجه به تشدید شرایط کرونا؛ آزمون ورودی دندانپزشکان انتقالی از خارج به تعویق افتاد

| تاریخ ارسال: 1400/5/25 |
آزمون ورودی دندانپزشکان انتقالی از خارج به تعویق افتاد
با توجه به تشدید شرایط کرونا؛
آزمون ورودی دندانپزشکان انتقالی از خارج به تعویق افتاد
آزمون ورودی دندانپزشکی انتقال از خارج به داخل کشور در دانشگاه علوم پزشکی ایران به تعویق افتاد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، آزمون ورودی دندانپزشکی انتقال از خارج به داخل کشور به دلیل شیوع غیر منتظره همه گیری کووید ۱۹ و اعلام تعطیلی کشور از طرف ستاد ملی مبارزه با کرونا به تعویق می افتد.
آزمون ورودی دندانپزشکی انتقال از خارج به داخل نیمسال اول ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ قرار بود در روز یکشنبه ۳۱ مرداد ماه برگزار شود اما با توجه به شرایط اعلام شده این آزمون لغو و تا اطلاع ثانوی و قطعی شدن تاریخ بازگشایی دانشگاه به تعویق می افتد و تاریخ جدید آزمون ورودی متعاقبا اعلام خواهد شد.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر