• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

آمادگی کامل بیمارستان رباط کریم در پیک پنجم کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/5/31 |
آمادگی کامل بیمارستان رباط کریم در پیک پنجم کرونا
فرمانده سپاه سیدالشهدا استان تهران در بازدید از بیمارستان حضرت فاطمه (س) رباط کریم، گفت: مدیریت این بیمارستان توانسته با بهره گیری از منابع زیرساختی و عمرانی به بهترین نحو ممکن، بیماران کرونایی را با بهترین تجهیزات درمانی و کارکنان متخصص درمان کند.
به گزارش روابط عمومی بیمارستان رباط کریم، سردار احمد ذوالقدر؛ فرمانده سپاه سیدالشهداء(ع) استان تهران در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش های مدافعان سلامت این بیمارستان در مداوای بیماران کرونایی و تبریک روز پزشک، افزود: بیمارستان رباط کریم یکی از مراکز درمانی پیشرو و ممتاز درعرصه درمانی استان تهران است که در مداوای و بهبود بیماران کرونایی موفق بوده و می توان آن را از جمله برترین مراکز درمانی استان در طول دو سال اخیر به شمار آورد.
وی با اشاره به همدلی کارکنان بیمارستان رباط کریم در توسعه زیرساختی و خدمات رسانی به شهروندان، گفت: ساخت تصفیه خانه و نصب سیستم اکسیژن ساز، جداسازی تریاژ بیماران کرونایی از تروما و دیگر بیماران و راه اندازی درمانگاه رمدسیورترابی از نمونه اقدامات انجام شده در این بیمارستان است.
بنا بر این گزارش ملکشاهی؛ فرماندار، شهیری؛ فرمانده سپاه، دکتر اسدی؛ مدیر عامل بیمارستان رباط کریم شنبه سی ام مرداد ماه ۱۴۰۰ در این بازدید حضور داشتند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 749 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر