• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران روز پزشک را تبریک گفت

| تاریخ ارسال: 1400/6/1 |
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران روز پزشک را تبریک گفت
دکتر جلیل کوهپایه زاده با تبریک فرارسیدن روز پزشک اظهار کرد: از تک تک همکاران پزشک در دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکر می کنم و برای شما و خانواده های محترمتان در این روز های سخت کرونایی آرزوی سلامتی دارم.
وی با گرامی داشت یاد و خاطره پزشکان شهید مدافع سلامت، افزود: در ماه های پیش رو و استقرار دولت جدید و همچنین آغاز به کار منتخبین انتخابات سازمان نظام پزشکی مطالبات به حق پزشکان را پیگیری و محقق خواهیم کرد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: باید با خرد جمعی برای اصلاح و واقعی شدن تعرفه های پزشکی، پرداخت به موقع کارانه و  رفع مشکلاتی که در نظام پرداخت پلکانی وجود دارد، تلاش کرد تا قدری از زحمت های شبانه روزی پزشکان در جای جای نظام سلامت جبران شود.

دفعات مشاهده: 612 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر