• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ تاریخ آزمون ورودی دانشجویان دندانپزشکی انتقالی از خارج تعیین شد

| تاریخ ارسال: 1400/6/2 |
تاریخ آزمون ورودی دانشجویان دندانپزشکی انتقالی از خارج تعیین شد
در دانشگاه علوم پزشکی ایران؛
تاریخ آزمون ورودی دانشجویان دندانپزشکی انتقالی از خارج تعیین شد
تاریخ جدید آزمون ورودی دانشجویان دندانپزشکی متقاضی انتقال از خارج به داخل کشور در سال ۱۴۰۰ اعلام شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آزمون ورودی دانشجویان دندانپزشکی متقاضی انتقال از خارج به داخل کشور در سال ۱۴۰۰ در دانشگاه علوم پزشکی ایران روز شنبه ۶ شهریور ماه ۱۴۰۰ برگزار می شود.
این آزمون ساعت ۱۰ صبح در مرکز آزمون الکترونیک دانشکده پزشکی (طبقه منفی یک)، دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.
مدارک لازم جهت شرکت در آزمون کارت شناسایی معتبر است و دانشجویان باید یک ساعت قبل از آزمون در محل آزمون حاضر باشند.
پیش از این، این آزمون به دلیل تعطیلات کرونایی ۲۵ تا ۳۰ مردادماه ۱۴۰۰ به تعویق افتاده بود.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 219 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر