• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران؛ تهران هنوز در پیک بیماری قرار دارد

| تاریخ ارسال: 1400/6/8 |
تهران هنوز در پیک بیماری قرار دارد
معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران؛
تهران هنوز در پیک بیماری قرار دارد
معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: برای اینکه بدانیم پیک پنجم را رد کرده ایم، باید ۲ دوره از بیماری بگذرد و آمارها روند کاهشی را نشان بدهد، ما هنوز در پیک قرار داریم.
به گزارش خبرگزاری مهر، نادر توکلی درباره امکان باز شدن مدارس در اول مهر با حضور دانش آموزان، افزود: ما هنوز در پیک بیماری قرار داریم و هیچ کشوری در این شرایط مدرسه‌ها را باز نمی‌کند. از طرف دیگر راهکارهایی که برای بازگشایی مدارس باید انجام شود، هنوز انجام نشده است.
وی درباره شرایط کرونایی پایتخت، گفت: نمودار آمارهای شهر تهران سینوسی است و به همین دلیل نمی‌توان تحلیل خاصی از افزایش یا کاهشی بودن بیماری ارائه داد.
توکلی افزود: تهران همچنان در پیک بیماری است و شرایط مساعدی ندارد و تعداد بستری‌ها در پایتخت تغییر نکرده است. آمارها نشان می‌دهد با توجه به اینکه بیشتر گروه‌های سنی بالای ۶۰ سال واکسینه شده‌اند، مرگ و میر در این رده کاهش و در افراد ۳۰ تا ۵۰ سال افزایش داشته است، اما خوشبختانه مراجعه بیماران سرپایی ۳ تا ۵ درصد کاهش یافته است.
وی با اشاره به افتتاح یک مرکز جدید بستری موقت در تهران تاکید کرد: هم اکنون ۷۰ مرکز بستری موقت در تهران فعال است که کمک بسیاری به کاهش ورودی بیمارستان‌ها می‌کند.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 571 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر