• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود برگزاری کلاسهای مهارتهای بالینی ویژه فراگیران پزشکی عمومی

| تاریخ ارسال: 1400/6/13 |
برگزاری کلاسهای مهارتهای بالینی ویژه فراگیران پزشکی عمومی
در دانشگاه علوم پزشکی ایران انجام می شود
برگزاری کلاسهای مهارتهای بالینی ویژه فراگیران پزشکی عمومی
معاون آموزش پزشکی عمومی دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: کلاسهای مهارتهای بالینی فراگیران پزشکی عمومی چهاردهم لغایت بیست و ششم شهریور ماه ۱۴۰۰ به صورت حضوری و مجازی برگزار می شود.
دکتر شباهنگ جعفرنژاد؛ معاون آموزش پزشکی عمومی دانشگاه ایران در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی بیان کرد: بعد از ابلاغ معاونت آموزش پزشکی وزارت بهداشت در تاریخ بیست و هفتم تیر ماه سال جاری مقرر شد تا دانشکده ها، آموزش را به صورت تلفیقی برگزار کنند.
وی افزود: پیرو این ابلاغیه و طی برنامه ریزی فشرده در طول ۴۵ روز گذشته برای هماهنگی بین اساتید و دانشجویان علاقمند و تعیین مکان به لحاظ شرایط موجود (پاندمی اخیر سویه دلتا) تصمیم این شد که به عنوان اولین دانشگاهی باشیم، که مقوله آموزش تلفیقی را به اجرا در بیاوریم.
دکتر جعفرنژاد با بیان این مطلب که دانشجوها را به دو دسته تقسیم کردیم، گفت: گروه اول، دانشجویانی هستند که تمایل به حضور داشتند و یا محدودیت های جایابی به لحاظ تخصیص خوابگاه را نداشتند. دسته دوم، دانشجویان شهرستانی هستند که به لحاظ محدودیت تخصیص خوابگاه و یا عدم تمایل به صورت حضوری (به علت شرایط پاندمی کرونا) اعلام کردند که  به صورت مجازی در کلاس ها شرکت کنند.
معاون آموزش پزشکی عمومی خاطرنشان کرد: کلاس ها در بازه زمانی دوازده روز از چهاردهم لغایت بیست و ششم شهریور ۱۴۰۰ در قالب پانزده ایستگاه و در شیفت صبح و عصر برگزار می شود.
وی با بیان این مطلب که سیصد و شصت دانشجو به صورت حضوری و صد دانشجو نیز به صورت مجازی به عنوان شرکت کننده در این کلاسها حضور خواهند داشت، افزود: برای گروه اول دانشجویان، تقویم حضور در نظر گرفته و برای دانشجویان مجازی نیز فایل های آموزشی تهیه و به صورت آفلاین در سامانه مدیریت آموزش مجازی بارگزاری شده است و آمادگی بهره برداری را به صورت همزمان برای دانشجویان فراهم کرده ایم.
دکتر جعفرنژاد تصریح کرد: حدود چهل و پنج نفر از اعضای هیئت علمی در گروه های مختلف بالینی برای کلاس های صبح و عصر به صورت حضوری دعوت شده اند.
وی اظهار کرد: برای برگزاری کلاسهای مهارتهای بالینی فراگیران پزشکی عمومی ؛ فضایی به متراژ حدود ۶۰۰ متر مربع و ۱۵ ایستگاه را در مرکز همایش های رازی و با ملاحظات پروتکل های بهداشتی  اختصاص داده شده است.
پایان خبر
المیرا ترنیان

دفعات مشاهده: 355 بار   |   دفعات چاپ: 11 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر