• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

دکتر حسین فرزانه سرپرست مرکز حراست وزارت بهداشت شد

| تاریخ ارسال: 1400/6/18 |
دکتر حسین فرزانه سرپرست مرکز حراست وزارت بهداشت شد
دکتر حسین فرزانه از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  به عنوان سرپرست مرکز حراست وزارت بهداشت منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی اظهار کرد: خداوند متعال را شاکرم که باز هم یکی از همکاران ارزشی و توانمند مان در جایگاهی بسیار مهم در مدیریت سلامت کشور برگزیده شد.
وی افزود: از طرف خود و به نیابت از خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی ایران این فرصت مهم خدمت به مردم شریف ایران و نظام سلامت را به آقای دکتر فرزانه تبریک عرض کرده و همچنین از حسن اعتماد مقام عالی وزارت به مدیران جوان، ارزشی، سخت کوش و با تجربه از جمله آقای دکتر فرزانه صمیمانه قدردانی می کنم.
دکتر کوهپایه زاده در پایان گفت: امید است باز هم شاهد حضور همکاران ارزشمند دانشگاه علوم پزشکی ایران در عرصه مدیریت کلان سلامت کشورمان باشیم.
پایان خبر

دفعات مشاهده: 1910 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر