• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تقدیر ویژه ستاد اقامه نماز استان تهران برای دومین سال متوالی از دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/6/21 |
ستاد اقامه نماز استان تهران با اشاره به مستندات  سامانه سجاده و بررسی هیأت ارزیابی برای دومین سال متوالی دانشگاه علوم پزشکی ایران را شایسته تقدیر ویژه دانست.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در پی اجرای منویات مقام معظم رهبری بر اساس گزارش میزان پیشرفت برنامه ها و فعالیت های اقامه نماز دستگاه های اجرایی و براساس دستورالعمل ارزیابی عملکرد توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز، دانشگاه علوم پزشکی ایران از سوی ستاد اقامه نماز استان تهران برای دومین سال متوالی با عنوان شایسته تقدیر ویژه تعیین گردید.
ستاد اقامه نماز استان تهران با اشاره به مستندات بارگزاری شده در سامانه سجاده در سال ۱۳۹۹ تصریح کرد با تشکیل هیآت ارزیابی عملکرد، مستندات ارسالی به دقت بررسی شد و با عنایت به نتایج بدست آمده دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای برنامه ها و اهداف این ستاد برای دومین سال متوالی در سطح بسیار بالا عمل کرده است.
این ستاد ضمن تشکر و قدردانی ویژه از مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین دکتر عیسوی، دکتر جلیل کوهپایه زاده رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران و همه دست اندرکاران ستاد اقامه نماز دانشگاه اظهار امیدواری کرده بتوانیم در سال ۱۴۰۰ هم با اجرای توافقنامه فی مابین در جهت اهداف تعیین شده، تدوین واجرای برنامه های عملیاتی مشخص، پیگیری و ارزیابی مستمر، تهیه مستندات اجرایی کافی و ارائه آن در سامانه سجاده زمینه پیشرفت هر چه بیشتر توسعه و ترویج فرهنگ نماز را فرهم آوریم.

دفعات مشاهده: 159 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر