• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

اعلام فراخوان اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه جهت شرکت در هفتمین جشنواره آموزشی استاد پروانه وثوق

| تاریخ ارسال: 1400/6/21 |

معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه ای محور ها و شرایط شرکت در هفتمین جشنواره آموزشی استاد پروانه وثوق را اعلام کرد.
بر اساس این اطلاعیه جشنواره جشنواره آموزشی استاد پروانه وثوق به منظور انتخاب برترین ها ی عرصه آموزش در تاریخ ۴/۱۱/۱۴۰۰ در مرکز بین المللی همایش های رازی در حیطه های ذیل برگزار می گردد.
الف) معرفی اساتید برتر در حیطه:
  • استاد بالینی برتر
  • استاد برتر
  • استاد بازنشسته برتر
  • استاد برتر درحیطه  نسل سوم
  • استاد مشاور تحصیلی برتر
  • استاد برتر در حیطه تعالی آموزش
  • استاد برتر در حیطه پژوهش در آموزش
  • استاد برتر در حیطه آموزش پاسخگو
  • استاد برتر درحیطه آموزش مجازی
ب) معرفی گروه برتر در حیطه:
  • در حیطه دستاورد های  بین المللی در آموزش
  • در حیطه آموزش پاسخگو
  • در حیطه نسل سوم
اعضای محترم هیئت علمی علاقمند به شرکت در این جشنواره می توانند درخواست ها و مستندات خود را بر اساس حیطه های معرفی شده در جشنواره حداکثر تا تاریخ ۱۰/۷/۱۴۰۰ از طریق مراجعه و ثبت نام درپایگاه اطلاع رسانی جشنواره وثوق قابل دستیابی از طریق لینک http://vosough.iums.ac.ir بارگذاری نمایند.

دفعات مشاهده: 381 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر