• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد: واکسیناسیون حداکثری شهروندان تا پایان مهر ۱۴۰۰

| تاریخ ارسال: 1400/6/22 |
واکسیناسیون حداکثری شهروندان تا پایان مهر ۱۴۰۰
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:
واکسیناسیون حداکثری شهروندان تا پایان مهر ۱۴۰۰
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بسیج همگانی و اجرای طرح جهادی برای تسریع در واکسیناسیون جمعیت تحت پوشش در استان تهران تا پایان مهر ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر جلیل کوهپایه زاده در جلسه قرارگاه واکسیناسیون عنوان کرد: با توجه به تصمیم گیری اعضای ستاد کرونای استان تهران مبنی بر تسریع در روند واکسیناسیون عمومی؛ مقرر شد تا  دانشگاه های علوم پزشکی با اجرای طرح جهادی و ضربتی، جمعیت تحت پوشش خود را در زمان مقرر یعنی مهرماه سال جاری واکسینه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: مراکز تجمیعی باید در دسترس مردم، نوبت دهی منطقی و بازه زمانی متغییر باشد تا واکسیناسیون افراد تحت پوشش در اسرع وقت انجام شود.
وی گفت: تا تاریخ بیست شهریورماه سال جاری، سی و یک درصد از جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسینه شدند.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: سهم دانشگاه علوم پزشکی ایران در اجرای این طرح جهادی، واکسینه کردن روزانه صد هزار نفر است.
وی افزود: افزایش مراکز تجمیعی و ایستگاه های تزریق، افزایش مدت زمان واکسیناسیون، بهره برداری از تمامی امکانات سازمانها، بسیج ملی، هماهنگی بین بخشی و الکترونیکی کردن نوبت دوم جزو اولویت های این طرح جهادی است.
رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: بیمارستان‌ها، پایگاه های خوبی برای انجام واکسیناسیون عمومی هستند که باید از این ظرفیت به خوبی بهره برداری شود.
دکتر کوهپایه زاده با بیان این نکته که در حال حاضر مشکل تامین واکسن نداریم، افزود: هدف ما ارائه خدمات سلامت به مردم در راستای ایفای رسالت اجتماعی است که این امر با توسعه همکاری های بین بخشی محقق می شود.
 لازم به ذکر است به منظور رفاه حال همشهریان تهرانی، مراکز تجمیعی واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران تا ساعت ۲۰ شب فعال هستند.
 به منظور هماهنگی و تسریع در انجام واکسیناسیون عمومی، جلسه قرارگاه واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی ایران روز یکشنبه بیست و یکم شهریور ۱۴۰۰ برگزار شد.
پایان خبر: ره نورد

دفعات مشاهده: 220 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر