• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت منصوب شد

| تاریخ ارسال: 1400/6/22 |
معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت منصوب شد
وزیر بهداشت در حکمی، دکتر ابوالفضل باقری فرد را به عنوان معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر ابوالفضل باقری فرد
استاد محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران
 خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصتی مغتنم و نعمتی بزرگ است که خداوند متعال به بندگان خویش اعطاء فرموده و شکر نعمت است که از این فرصت گرانقدر در جهت خدمت به مردم شریف میهن اسلامی نهایت استفاده بعمل آید. در این راستا و با توجه به تعهد، تخصص و سوابق ارزنده جنابعالی، بموجب این ابلاغ به عنوان معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی منصوب می شوید تا با رعایت مقررات قانونی و شرعی انجام وظیفه نمایید.
 امید است با اتکال به خداوند متعال، حمایت و پشتیبانی دولت مردمی، فسادستیز و عدالت محور و با استفاده از نیروهای متخصص، متعهد و انقلابی در انجام این رسالت خطیر موفق و موید باشید.
دکتر بهرام عین اللهی
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دفعات مشاهده: 1217 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر