• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

تقدیر ازبرگزیدگان حوزه اخلاق پزشکی  در هیئت رئیسه دانشگاه

| تاریخ ارسال: 1400/6/22 |
تقدیر ازبرگزیدگان حوزه اخلاق پزشکی  در هیئت رئیسه دانشگاه

در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران از برگزیدگان حوزه اخلاق پزشکی  تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه:  دکتر جلیل کوهپایه زاده  در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی ایران روز دوشنبه بیست و دوم شهریور ۱۴۰۰ از مقام آوران اخلاق پزشکی قدردانی کرد.
در این جلسه از دکتر مهدی پاسخواه ؛ دبیر انجمن علمی دانشجویی اخلاق پزشکی و  دکتر  اکرم هاشمی؛ مسئول دبیرخانه کمیته اخلاق در پژوهش تقدیر شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن عرض تبریک عنوان کرد: به طور یقین کسب این رتبه حاصل توانمندی های مسئولانه و متعهدانه است، لذا از خدمات شایسته شما قدردانی کرده و امیدوارم در این راه بیش از پیش موفق و موید باشید.
 دکتر مهدی پاسخواه در دوازدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی؛ رتبه نخست ( نشریه دوماه نامه زی) را کسب کرد و دکتر اکرم هاشمی موفق به کسب رتبه برتر کشوری  کمیته اخلاق در پژوهش شد.

پایان خبر : ره نورد
عکاس: مجید گرامی

دفعات مشاهده: 416 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر