• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

مدیر حوادث و فوریتهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران: مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ تجمیع می شوند

| تاریخ ارسال: 1400/6/24 |
مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ تجمیع می شوند
مدیر حوادث و فوریتهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران:
مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ تجمیع می شوند
مدیر حوادث و فوریتهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران از اجرای پروژه تجمیع مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: جلسه بررسی اجرای پروژه تجمیع مراکز پیام اورژانس ۱۱۵ روز چهارشنبه بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۰ با حضور ریاست و معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در این جلسه ضمن تاکید بر تسریع انجام کار عنوان کرد: این پروژه با نگاه بهرورانه باید عملیاتی شود تا بتوانیم خدمات سلامت با کمیت و کیفیت بالا به مردم ارائه دهیم.
مهناز السادات حسینی؛ مدیرحوادث وفوریتهای بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی ایران در حاشیه این جلسه بیان کرد: بنا به ابلاغ کشوری مبنی بر تجمیع مراکر پیام اورژانس، این پروژه باید هرچه سریعتر اجرایی شود.
مدیرحوادث وفوریتهای بیمارستانی دانشگاه اظهار کرد: این برنامه به منظور افزایش بهره وری، صرفه جویی اقتصادی و بهینه سازی نیروی انسانی در دستور کارقرار گرفته است.
حسینی گفت: ادغام مراکز پیام نیازمند تکمیل زیر ساختها و رفع چالش های موجود است که البته با سیاست گذاری ریاست و معاون درمان دانشگاه این پروژه در مهرماه سال جاری عملیاتی می شود.
وی تصریح کرد: برای تجمیع مراکز پیام از ظرفیت شبکه بهداشت و درمان شهریار استفاده شده است که امیدوارم با اجرای این برنامه بتوانیم پاسخگوی نیاز مردم تحت پوشش دانشگاه باشیم و بیشترین نفع را به آنها برسانیم.
مدیرحوادث و فوریتهای بیمارستانی دانشگاه با بیان این نکته که میزان ماموریت های اورژانس ۱۱۵ در زمان کووید سه برابر شده است، افزود: ماهیانه به طور میانگین بالغ برشانزده هزارتماس توسط مرکز پیام دانشگاه علوم پزشکی ایران دریافت می شود.
حسینی خاطر نشان کرد: همکاران ما در بازه زمانی استاندارد و در کمتر از هشت دقیقه بعد از تماس، آمبولانس را به محل اعزام و بیماران را به مراکز درمانی ارجاع می دهند.
پایان خبر
ره نورد

دفعات مشاهده: 295 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر