• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

رییس دانشگاه ایران در بازدید از مراکز واکسیناسیون مطرح کرد شتاب واکسیناسیون در روزهای سراشیبی پیک پنجم کرونا

| تاریخ ارسال: 1400/6/25 |
شتاب واکسیناسیون در روزهای سراشیبی پیک پنجم کرونا
رییس دانشگاه ایران در بازدید از مراکز واکسیناسیون مطرح کرد
شتاب واکسیناسیون در روزهای سراشیبی پیک پنجم کرونا
دکتر جلیل کوهپایه زاده با اشاره به ثبت روزانه تزریق یک صد هزار دوز واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: مراجعه سرپایی بیماران کرونایی استان تهران به حدود هزار و پانصد نفر در روز و میزان بستری به کمتر از هشت هزار نفر رسیده است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر جلیل کوهپایه زاده؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و دکتر هاله احمد نیا؛ رئیس مرکز بهداشت شمال غرب تهران چهارشنبه بیست و چهارم شهریور ۱۴۰۰ از مراکز تجمیعی واکسیناسیون پارک ترافیک واقع در پونک و سوله بحران خیابان سازمان برنامه جنوبی بازدید کردند.
دکتر کوهپایه زاده در حاشیه این بازدید بیان کرد: با تلاش مدافعان نظام سلامت ، همکاری نیروهای بسیج و  سازمان شهرداری ، بیش از پنجاه مرکز واکسیناسیون در سطح دانشگاه علوم پزشکی ایران فعال است و به لطف خدا، رکورد واکسیناسیون قبل از زمان مقرر شکسته شد و از مرز صد هزار نفر در روز عبور کرد.
وی ابراز کرد:  امیدوارم  بتوانیم در یک حرکت جهادی و با همکاری بین بخشی سازمانها ،حضور نیروهای داوطلب و حمایت وزارت بهداشت، تزریق دوز اول واکسن افراد بالای هجده سال در استان تهران را به سرانجام برسانیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه در روزهای اخیر شاهد صف های کمتر برای تزریق واکسن هستیم، افزود: واکسیناسیون با کیفیت و سرعت بالاتر مدنظر ما است.
وی افزود: میزان مراجعات سرپایی در سطح استان تهران کاهش یافته و به حدود  هزار و پانصد نفر در روز و میزان بستری هم به زیر هشت هزار نفر رسیده است. همچنین میزان مرگ و میر به علت کاهش بیماران بدحال کمتر شده است.
دکتر کوهپایه زاده تصریح کرد: متاسفانه میزان رعایت پروتکل ها در استان تهران هنوز پایین است؛ لذا افراد باید توجه داشته باشند هر چند واکسن هم تزریق شود، ولی رعایت فاصله گذاری و زدن ماسک  برای پیشگیری از ابتلا ضروری است.
پایان خبر: ره نورد
عکاس : مجید گرامی

دفعات مشاهده: 472 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر