• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

حداقل سن ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن کرونا ۵ سال دیگر کاهش یافت

| تاریخ ارسال: 1400/6/27 |
حداقل سن ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن کرونا ۵ سال دیگر کاهش یافت
مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: حداقل سن ثبت‌نام و دریافت نوبت واکسن کرونا در تمام کشور ۵ سال دیگر کاهش یافت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از وبدا، مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای با اشاره به اینکه از هم‌اکنون تمامی افراد ۳۲ سال به بالا (متولدین ۱۳۶۸ و قبل) در سراسر کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه salamat.gov.ir زمان و محل دریافت واکسن را بلافاصله خودشان انتخاب کنند، اعلام کرد که برای این کار، نیازی به داشتن پرونده بهداشت نیست.
 براساس اطلاعیه این مرکز، هم‌چنین افراد ۲۲ تا ۳۱ سال (متولدین ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۸)  که ساکن استانهای آذربایجان غربی، ایلام، بوشهر، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان و هرمزگان هستند و در پایگاه‌های بهداشت پرونده سلامت دارند می‌توانند از طریق همین سامانه ثبت‌نام کنند.
 در ادامه این اطلاعیه آمده است: برای جلوگیری از ازدحام جمعیت، داشتن نوبت از سامانه salamat.gov.ir برای مراجعه به پایگاه‌های تزریق واکسن ضروری است، همچنین از هموطنان عزیز تقاضا می‌شود صرفا در زمان نوبت مراجعه فرمایند.

دفعات مشاهده: 465 بار   |   دفعات چاپ: 23 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر