• معرفی گروههای آموزشی دانشگاه

واکسیناسیون تیم ملی اسنوکر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران

| تاریخ ارسال: 1400/6/27 |
واکسیناسیون تیم ملی اسنوکر با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران
دانشگاه علوم پزشکی ایران در راستای ایفای رسالت اجتماعی خود، واکسیناسیون تیم ملی اسنوکر را پیش از سفر به مسابقات قهرمانی آسیای قطر انجام داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ با توجه به برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات اسنوکر و حضور تیم ملی ایران در این دوره از مسابقات، اعضاء کاروان تیم ملی اسنوکر ایران با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران واکسینه شدند.
در همین راستا هاشم اسکندری؛ رئیس فدراسیون بولینگ و بیلیارد، در پیامی از همکاری رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران در واکسینه شدن اعضای تیم ملی تشکر کرد.
سی و ششمین دوره مسابقات اسنوکر پانزده توپ انفرادی قهرمانی آسیا ۲۱ تا ۲۵ شهریورماه با حضور ورزشکارانی از کشورهای افغانستان ، بحرین، هنگ کنگ، هند، ایران، اردن، عراق، کویت، لبنان، مغولستان،نپال، عمان، پاکستان، قطر، عربستان صعودی،سوریه، امارات و یمن به میزبانی کشور قطر برگزار شد و رقابت های اسنوکر شش توپ جام جهانی نیز از ۲۶ شهریورماه به میزبانی کشور قطر آغاز شده است.

دفعات مشاهده: 713 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر